Leidingrenovatie zonder hak- en breekwerk!

VVE

Een gebouw dat goed onderhouden wordt behoudt zijn waarde. Bij daken en schilderwerk is visueel vast te stellen of er actie ondernomen moet worden. Echter achter de muren zijn ook onderdelen die onderhoud nodig hebben.  Dit wordt vaak vergeten, totdat …..

Pas wanneer een lekkage zichtbaar is geworden, wordt over de toestand van de standleidingen nagedacht. De lekkage wordt vaak traditioneel verholpen met alle overlast en kosten die daarbij horen. Nieuwe badkamers of toiletten worden opengekapt en keukens worden gedemonteerd. Bij oudere ruimtes sneuvelen tegels die niet meer te krijgen zijn. Hier zit niemand op te wachten.  Het kan ook anders!

Door inzet van de nieuwste renovatietechnieken van House-liner BV behoort de bovenstaande overlast tot het verleden. Daarnaast is het vaak goedkoper dan de traditionele technieken. Wanneer bovenstaande punten voor u ook belangrijk zijn bent u bij House-liner BV aan het juiste adres.

Of het nu gaat om standleidingen, afvoerleidingen of grondrioleringen bij traditioneel vernieuwen is overlast niet uit te sluiten.  House-liner BV heeft de innovatieve systemen (house-liner® en spray-liner®) die het mogelijk maakt deze leidingen te renoveren zonder de gebruikelijke overlast van hakken en breken. Deze technieken hebben zich in de afgelopen 10 jaar meer dan bewezen. Het is zelfs mogelijk leidingen met een binnendiameter van vanaf 34 mm te renoveren.

Of het nu gaat om één leiding of alle leidingen in een complex, door inschakeling van House-liner BV schakelt u dé specialist op het gebied van leidingrenovatie in. Wij beschikken over alle innovatieve leidingrenovatietechnieken die mogelijk zijn. Deze technieken zijn sneller, geven minder overlast en vaak veel goedkoper dan de traditionele manier.

Naast het renoveren van riolering, bent u bij House-liner BV ook aan het juiste adres voor het renoveren van mechanische ventilatiekanalen, shuntkanalen en rookgas afvoerkanalen.

Voor iedere specifieke situatie wordt bekeken welke techniek of combinatie van technieken het beste toepasbaar is. Onze ervaring en de vakkundige medewerkers zorgen dat renovaties binnen het budget en de gestelde termijn uitgevoerd worden. 

Innovatieve leidingrenovatietechnieken

House-liner leidingrenovatie heeft een tweetal renovatietechnieken waardoor het mogelijk is om vanaf het afvoerpunt (bijv. de wastafel) tot aan het gemeentelijk riool de leiding waterdicht te maken zonder hak- en breekwerk. De eerste techniek is de house-liner® techniek waarmee leidingen tot 200mm kunnen worden gerenoveerd. De tweede techniek is een eigen ontwikkelde en gepatenteerde spray-methode, genaamd spray-liner®. Hiermee kunnen (afvoer)leidingen met een binnendiameter vanaf 34 mm gerenoveerd worden zonder hak- en breekwerk.

Als vereniging wilt u inzicht in de toestand van de leidingen in het complex. Dit kan door het uitvoeren van een haalbaarheidsonderzoek. Met de nieuwste camera’s worden de stand- en/of afvoerleidingen inzichtelijk gemaakt worden. Op basis van het onderzoek kan in een vrijblijvend voorstel aangegeven worden of- en welke investeringen in de toekomst nodig zijn.