Leidingrenovatie zonder hak- en breekwerk!

Overige zakelijk

Bij onderhoud van woningen en gebouwen is het beperken van overlast vaak een van de prioriteiten.  Daarnaast zijn de financiële kosten die ermee gemoeid gaan erg belangrijk. Wanneer de werkzaamheden leidingrenovatie omvatten en bovenstaande punten voor u ook belangrijk zijn bent u bij House-liner BV aan het juiste adres.

Of het nu gaat om standleidingen, afvoerleidingen of grondrioleringen bij traditioneel vernieuwen is overlast niet uit te sluiten.  House-liner BV heeft de innovatieve renovatiesystemen (House-liner® en Spray-liner®) die het mogelijk maakt deze leidingen te renoveren zonder de gebruikelijke overlast van hakken en breken. Deze technieken hebben zich in gedurende de afgelopen 10 jaar meer dan bewezen. Het is zelfs mogelijk leidingen met een binnendiameter van vanaf 34 mm te renoveren.

Wanneer leidingen gebreken vertonen wordt actie verwacht. Traditioneel vervangen betekent hak- en breekwerk en een lange doorlooptijd. Door inschakeling van House-liner BV schakelt u dé specialist op het gebied van leidingrenovatie in die beschikt over alle renovatietechnieken die mogelijk zijn. Deze technieken zijn sneller, geven minder overlast en vaak veel goedkoper dan de traditionele manier.

Bij House-liner BV bent u aan het juiste adres voor het renoveren van standleidingen, grondleidingen en afvoerleidingen maar ook voor mechanisch ventilatiekanalen, shuntkanalen en rookgasafvoer kanalen.

Voor iedere specifieke situatie wordt gekeken welke techniek of combinatie van technieken het beste toepasbaar zijn. Onze ervaring en de vakkundige medewerkers zorgen dat renovaties binnen het budget en binnen het gestelde tijdpad uitgevoerd worden. 

Innovatieve leidingrenovatietechnieken

House-liner leidingrenovatie heeft een tweetal renovatietechnieken waardoor het mogelijk is om vanaf het afvoerpunt (bijv. de wastafel) tot aan het gemeentelijk riool de leiding waterdicht te maken zonder hak- en breekwerk. De eerste techniek is de gecertificeerde House-liner® techniek waarmee leidingen tot 200 mm kunnen worden gerenoveerd. De tweede techniek is een eigen ontwikkelde en gepatenteerde spray-methode, genaamd Spray-liner®. Hiermee kunnen (afvoer)leidingen met een binnendiameter vanaf 34 mm gerenoveerd worden zonder hak- en breekwerk.