Leidingrenovatie zonder hak- en breekwerk!

De House-liner® techniek

Deze techniek is toepasbaar voor diameters vanaf 50 mm. Via de ontluchtingspijp (op het dak) of het ontstoppingsputje aan de voorzijde van de woning voeren wij de renovatie uit.

Het resultaat na renovatie is een naadloze leiding die verkleeft tegen de binnenzijde van de bestaande buis.

Wanneer kunt u dit toepassen?

Deze werkzaamheden kunnen toegepast worden bij alledaagse situaties zoals (riool)lekkage’s, stankoverlast e.d. Veelal zijn deze werkzaamheden binnen een dag uitgevoerd.

Maar ook voor planmatig onderhoud is dit uitermate geschikt. Hier moet men denken aan renovaties van (hoogbouw)complexen of wijkgerichte renovaties.

Bij veel van deze renovatieprojecten is er sprake van asbesthoudende leidingen. Omdat wij niet aan de bestaande asbestbuis komen is het saneren van deze buis niet noodzakelijk.

Het resultaat aan het einde van de dag / project, is een nieuwe naadloze waterdichte leiding in de bestaande leiding die weer voor minimaal 50 jaar meegaat. Om deze kwaliteit te onderstrepen werken wij volgens kwaliteitsnorm BRL 5216.

Wanneer u de kosten en de (maatschappelijke) overlast vergelijkt tussen traditioneel vervangen van leidingen en de house-liner® techniek(en), zal ongetwijfeld uw interesse gewekt worden. House-liner beschikt ook over de revolutionaire techniek om leidingen met een binnendiameter vanaf 34 mm te renoveren. Hierbij maken we gebruik van de spray-liner® techniek.

Wanneer kunt u dit toepassen?

Bedenkt u eens hoeveel kleine afvoerleidingen er op een traditionele manier vervangen worden.
Dit gaat meestal gepaard met hak-en breekwerk. Dat is dus niet meer nodig met Spray-liner®