Leidingrenovatie zonder hak- en breekwerk!

In tegenstelling tot het traditionele vervanging van standleidingen en afvoerleidingen is er bij house-liner® en spray-liner® bijna geen puin en milieuafval. Met onze technieken wordt een nieuwe leiding in de oude leiding geproduceerd. De oude leiding wordt niet verwijderd en komt dus niet op de afvalberg terecht. De inzet van de innovatie technieken  biedt ook nog andere voordelen , namelijk:


-    Minder stof en geluidsontwikkeling
-    Minder materieel inzet
-    Minder energieverbruik
-    Minder Co2 belasting
 
Materiaalkeuze
Een house-liner® wordt geïmpregneerd met een twee componenten epoxy-hars. Voor de spray-liner® wordt ook een epoxy-hars toegepast. De keuze hiervoor wordt onderbouwd door enkel belangrijke eigenschappen van het materiaal.
Naast de hoogste chemische resistentie en temperatuur bestendigheid is het product milieuvriendelijk. Tijdens de uitharding van de hars komt er geen styreen vrij. Mocht het gebeuren dat een gerenoveerde leiding in de toekomst verwijderd moet worden dat is het product als gewoon bouwafval te storten.

Onze renovatietechnieken bewijzen dat het mogelijk is om economische efficiëntie te combineren met milieubesef, en om oplossingen te creëren die de traditionele methoden overtreffen.


Neem contact op!