Leidingrenovatie zonder hak- en breekwerk!

 

house-liner®

Vanaf 2004 wordt iedere house-liner® met de grootste zorg ingebouwd.

Een house-liner® staat synoniem voor kwaliteit. Het gehele renovatieproces wordt op verschillende aspecten gewaarborgd. De belangrijke gegevens zoals type house-liner, hoeveelheid hars, walsdikte en de lengte van de house-liner worden vastgelegd; Uiteraard ontvangt u van ons ook een na-inspectie met rapportage.

Onafhankelijke testen hebben uitgewezen dat de gebruikte materialen een levensduur hebben van minimaal 50 jaar. Iedere aangebrachte house-liner® wordt aan een camera –inspectie onderworpen. Daarnaast worden alle productiegegevens nauwkeurig vastgelegd. Op de aangebrachte house-liner® wordt een garantie gegeven van 10 jaar.

 

spray-liner®

Bij de innovatieve spray-liner® renovatietechniek wordt alleen de meest hoogwaardige epoxy-hars gebruikt. Deze is speciaal ontwikkeld voor deze techniek.

De kwaliteit van het product wordt onderschreven door een garantie af te geven van 10 jaar. De levensduur verwachting van dit product is 50 jaar.

Wij gebruiken voor de renovatiewerkzaamheden alleen met hoogwaardige producten en vakkundig personeel. Deze medewerkers worden binnen het eigen bedrijf opgeleid om met de nieuwste technieken te kunnen werken en zodoende de kwaliteit te waarborgen. Onze medewerkers zijn allemaal in het bezit van VCA certificaat en volgen met regelmaat interne en externe cursussen en trainingen. 

Een nauwkeurige planning, projectmatig werken en een goede communicatie met de bewoners behoren tot de orde van de dag. Bij House-liner bv kunt u rekenen op een professionele dienstverlening.