Leidingrenovatie zonder hak- en breekwerk!

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 53 niet laden
Nieuws

Nieuws (6)

vrijdag, 03 maart 2017 12:51

Cursus asbest herkennen

Op de hoofdlocatie van house-liner bv in Venlo heeft SGS Search Ingenieursbureau begin maart 2017 aan circa 25 deelnemers succesvol de cursus ASBEST HERKENNEN gegeven. Voor onze renovatiewerkzaamheden aan standleidingen en inpandige afvoerleidingen zijn onze medewerkers regelmatig werkzaam in oude gebouwen. Om risico’s te beperken, is het belangrijk dat collega's die met asbest in aanraking kunnen komen, weten hoe ze dit materiaal kunnen herkennen en hoe te handelen bij het aantreffen hiervan. Mede door opleidingen borgt house-liner de vakkundigheid van zijn personeel en hierdoor ook de kwaliteit van de renovatiewerkzaamheden.
Last modified on woensdag, 26 juli 2017 09:47
De start van het renovatieproject van de Heijermans flat te Schiedam is succesvol verlopen. Na een goede voorbereiding van het project door onze opdrachtgever zijn de eerste twee woonkolommen van de Heijermansflat gerenoveerd. Vooral de aandacht van onze opdrachtgever voor de bewoners is een een belangrijke succesfactor voor het project. Een uitstekend communicatieplan ligt hieraan ten grondslag. Verder is er voor de bewonders de mogelijkheid geboden om bij eventuele vragen / onduidelijkheden de projectleider van house-liner aan te kunnen spreken. Vier standleidingen met een lengte van ruim 60 meter elk, zijn voorzien van een naadloos geweven kous welke is geïmpregneerd met een epoxy hars. Deze liners zijn vanaf het dak van de flat op ruim 60 meter hoogte aangebracht. Ook de samenwerking met de aanwezige aannnemer Toorn & Elsing BV loopt perfect. De aannemer neemt het vervangen van de zichtbare loiggende leidingen op de begane grond voor zijn rekening. De lunch voor onze monteurs wordt 's middags uitstekend verzorgd door de medewerkers van "Wijkcentrum De Brug". Na het renoveren van de overige twee woonkolommen wordt gestart met het innovatief vernieuwen van de afvoerleidingen in de woningen.
Last modified on vrijdag, 03 maart 2017 12:51
House-liner is opdracht gegund voor het renoveren van de riolering van de Heijermansflat te Schiedam. Gedurende dit grootschalig renovatie project worden tijdens werkzaamheden aan afvoerleidingen in de woningen en de gemeenschappelijke standleidingen TV opnames gemaakt. De opnames worden door ONDERNEMEND NEDERLAND in het kader van "innovatie en ontwikkeling" gemaakt. Deze beelden worden in de het programma op zondag 10 juli 2016 via RTL 7 uitgezonden.
Last modified on dinsdag, 10 mei 2016 07:43
dinsdag, 01 maart 2016 18:44

Renovatiebeurs

House-liner BV ontmoet u graag op de renovatiebeurs in 's - Hertogenbosch op 12, 13 en 14 april aanstaande. De beurs is speciaal bedoeld voor woningcorporaties, VVE-Bestuurders, projectontwikkelaars, gemeenten, architecten, adviesbureaus, facility-managers, aannemersbedrijven en uitvoerende bouw. Met name voor woningcorporaties is het een platform zijn waar zij antwoorden en oplossingen vinden voor de vraagstukken waar zij mee zitten.
Last modified on dinsdag, 10 mei 2016 07:39
Achmea heeft House-liner BV officieel aangewezen als Achmea Risico Reductiepartner. Het Achmea Risico Reductie Plan biedt haar klanten, via zorgvuldig geselecteerde partners, een groot aanbod aan diensten aan op het gebied van veiligheid en preventie, gericht op het verkleinen van risico's en het voorkomen van schade. De Risico Reductie Partners dienen aan strenge eisen te voldoen op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en landelijke beschikbaarheid. Daarnaast genieten klanten van Achmea extra voordeel wanneer zij gebruik maken het Risico Reductie Plan.
Last modified on dinsdag, 10 mei 2016 07:32
donderdag, 17 december 2015 16:11

Training veilig werken met asbest

Training veilig werken met asbest succesvol afgerond! Alle nieuwe medewerkers van House-liner BV hebben in december deelgenomen aan de training veilig werken met a.c.leidingen. In meer dan 80% van alle gebouwen, gebouwd tussen 1960 en 1990, zit asbest. Voor House-liner BV een reden om de kennis van zaken van onze medewerkers hieromtrent op peil te houden. De risico’s op blootstelling aan asbest zijn prima te beheersen door op een nuchtere manier te onderzoeken waar asbest zit, en op basis van deze feiten te bekijken welke maatregelen nodig zijn. Naast het herkennen van asbest zijn de gezondheidsrisico's, het wettelijk kader en hoe te handelen aan bod gekomen. De cursus is door iedereen succesvol afgerond.
Last modified on dinsdag, 10 mei 2016 07:30

Laatste Nieuws