Leidingrenovatie zonder hak- en breekwerk!

dinsdag, 31 mei 2016 06:56

Succesvolle start renovatie Heijermansflat in Schiedam

De start van het renovatieproject van de Heijermans flat te Schiedam is  succesvol verlopen. Na een goede voorbereiding van het project door onze opdrachtgever zijn de eerste twee woonkolommen van de Heijermansflat gerenoveerd. Vooral de aandacht van onze opdrachtgever voor de bewoners is een een belangrijke succesfactor voor het project. Een uitstekend communicatieplan ligt hieraan ten grondslag.

Verder is er voor de bewonders de mogelijkheid geboden om bij eventuele vragen / onduidelijkheden de projectleider van house-liner aan te kunnen spreken.

Vier standleidingen met een lengte van ruim 60 meter elk, zijn voorzien van een naadloos geweven kous welke is geïmpregneerd met een epoxy hars. Deze liners zijn vanaf het dak van de flat op ruim 60 meter hoogte aangebracht.

Ook de samenwerking met de aanwezige aannnemer Toorn & Elsing BV loopt perfect. De aannemer neemt het vervangen van de zichtbare loiggende leidingen op de begane grond voor zijn rekening.

De lunch voor onze monteurs wordt 's middags uitstekend verzorgd door de medewerkers van "Wijkcentrum De Brug". Na het renoveren van de overige twee woonkolommen wordt gestart met het innovatief vernieuwen van de afvoerleidingen in de woningen.

 

Last modified on vrijdag, 03 maart 2017 12:51

Laatste Nieuws