Leidingrenovatie zonder hak- en breekwerk!

House-liner bv is een dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het renoveren van riolen en andere leidingen. Wij zijn al ruim 15 jaar dé specialist op het gebied van inpandige rioolrenovatie. Door de innovatieve houding van het bedrijf, wordt de standaard gezet voor renovatietechnieken in Nederland en Europa.

In 1973 werd het bedrijf opgericht en begon men met het ontstoppen van rioleringen. In de daarop volgende jaren werd daarnaast steeds meer conventioneel riool aanlegwerk uitgevoerd.  Door  het innovatieve karakter binnen het bedrijf werd in 1990 de eerste liner toegepast in een gemeentelijk riool. In de daarop volgende jaren zijn er vele kilometers op deze manier gerenoveerd. 

house-liner®
House-liner BV was het eerste bedrijf die deze renovatietechniek omzette naar de kleinere inpandige leidingen. De renovatietechniek lijkt hetzelfde maar details zoals toegepaste materialen en de bijbehorende eigenschappen zijn enorm verschillend. 

In 2004 werd de eerste house-liner® ingebracht, waarmee de standaard werd gezet voor de renovatie van inpandige verticale leidingen. In navolging hierop werd, in eigen beheer, het renovatieproduct T-liner ontwikkeld om ook de aansluitingen op een standleiding van binnenuit te renoveren. 

spray-liner®
Het innovatieve karakter van het bedrijf heeft ervoor gezorgd dat in 2011 het gepatenteerde spray-liner® in eigen beheer is ontwikkeld. Met deze techniek is het vanaf heden mogelijk om afvoerleidingen met een diameter vanaf 34 mm van binnenuit te renoveren. Vanaf dit moment kunnen wij u een waterdichte oplossing bieden vanaf het afvoerputje tot aan het hoofdriool.

Tot op de dag van vandaag zijn er tienduizenden meters inpandige leidingen gerenoveerd. Dit is goed voor de afvoer van tienduizenden woningen.

Vakmanschap
Binnen het bedrijf wordt veel waarde gehecht aan kwaliteit en veiligheid. Wij werken daarom alleen met hoogwaardig gekwalificeerde producten en vakkundig personeel. Wij werken alleen met medewerkers die binnen ons eigen bedrijf worden opgeleid. Daarnaast beschikken alle medewerkers over een VCA certificaat en worden regelmatig cursussen gevolgd.

 

 
 

  

Rioolrenovatie