Leidingrenovatie zonder hak- en breekwerk!

Particulier

Een woning dient goed onderhouden te worden om zijn waarde te behouden.  Echter achter de muren en onder de fundering zijn ook onderdelen die onderhoud nodig hebben.  Dit wordt vaak vergeten, totdat …..

Pas wanneer er een lekkage zichtbaar is geworden of wanneer er daadwerkelijke overlast is, wordt over de toestand van de riolering gedacht. Ook optrekkend vocht in de muur duidt vaak op rioleringsproblemen. Indien de lekkage op een traditionele manier wordt verholpen komt hierbij veel overlast bij kijken en de kosten die daarbij horen. Nieuwe badkamers of toiletten worden opgekapt en keukens worden gedemonteerd.  Vloeren worden opengebroken en wat als de oude tegels niet meer te krijgen zijn. Hier zit niemand op te wachten.  Het kan ook anders!

House-liner Leidingrenovatie repareert en renoveert uw lekkende riolering snel, vakkundig en zonder hak- en breekwerk.

Door inzet van de nieuwste innovatietechnieken van House-liner BV behoort de bovenstaande overlast tot het verleden. Daarnaast is het vaak goedkoper daar de traditionele technieken. Wanneer deze 2 bovenstaande punten voor u ook belangrijk zijn bent u bij House-liner BV aan het juiste adres.

Of het nu gaat om standleidingen, afvoerleidingen of grondrioleringen bij traditioneel vernieuwen is overlast niet uit te sluiten.  House-liner BV heeft de innovatieve systemen (House-liner® en Spray-liner®) die het mogelijk maakt deze leidingen te renoveren zonder de gebruikelijke overlast van hakken en breken. Deze technieken hebben zich in gedurende de afgelopen 10 jaar meer dan bewezen. Het is zelfs mogelijk leidingen met een binnendiameter van vanaf 34 mm te renoveren.

Of het nu gaat om een leiding of alle leidingen in een complex, door inschakeling van House-liner BV schakelt u dé specialist op het gebied van leidingrenovatie in. Wij beschikken over alle innovatieve leidingrenovatietechnieken die mogelijk zijn. Deze technieken zijn sneller, geven minder overlast en vaak veel goedkoper dan de traditionele manier.

Naast het renoveren van riolering , bent u bij House-liner BV  ook aan het juiste adres voor het renoveren van mechanisch ventilatiekanalen, shuntkanalen en rookgasafvoer kanalen.

Voor iedere specifieke situatie wordt gekeken welke techniek of combinatie van technieken het beste toepasbaar is. Onze ervaring en de vakkundige medewerkers zorgen dat renovaties binnen het budget en de gestelde tijdpad uitgevoerd worden.

Innovatieve leidingrenovatietechnieken

House-liner leidingrenovatie heeft een tweetal renovatietechnieken waardoor het mogelijk is om vanaf het afvoerpunt (bijv. de wastafel) tot aan het gemeentelijk riool de leiding waterdicht te maken zonder hak- en breekwerk. De eerste techniek is de gecertificeerde House-liner® techniek waarmee leidingen tot 200 mm kunnen worden gerenoveerd. De tweede techniek is een eigen ontwikkelde en gepatenteerde spray-methode, genaamd Spray-liner®. Hiermee kunnen (afvoer)leidingen met een binnendiameter vanaf 34 mm gerenoveerd worden zonder hak- en breekwerk.